Apple Hörgeräte - Tritt Apple in den Hörgeärte Markt ein? | MySecondEar

Apple Actor Apple

Η Apple είναι μια καλά γνωστή εταιρεία τεχνολογίας που, εκτός από τα smartphones, τους υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, προσφέρει επίσης airpods. Τα Apple "AirPods Pro" είναι ασύρματα ακουστικά εντός του αυτιού που μπορούν να συνδεθούν με το iPhone ή άλλες συσκευές Apple μέσω Bluetooth. Μεταξύ άλλων, οι ρυθμίσεις AirPods Pro προσφέρουν επίσης γνωστές από τα κλασικά βοηθήματα ακοής. Αλλά η Apple εισάγει πραγματικά στην αγορά ακουστικών βοηθημάτων και αντικαθιστά τα ιατρικά βοηθήματα ακοής της Apple AirPods; Θέλουμε να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση σε αυτό το άρθρο.

Ένα από τα ειδικά χαρακτηριστικά των ακουστικών της Apple είναι ο σχεδιασμός τους. Είναι μικρά και συμπαγή και μπορούν να μεταφερθούν άνετα στο αυτί. Είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό και επομένως μπορούν επίσης να φορεθούν σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια των αθλητικών ή άλλων δραστηριοτήτων.

Τα ακουστικά Apple προσφέρουν επίσης εξαιρετική ποιότητα ήχου. Έχουν ενεργό καταστολή του θορύβου, ο θόρυβος του φόντου ελαχιστοποιεί και βελτίωσε τον ήχο της μουσικής και άλλου περιεχομένου ήχου. Προσφέρουν επίσης την επιλογή προσαρμογής του ήχου και την προσαρμογή του στις ατομικές προτιμήσεις του χρήστη.

Τα ακουστικά Apple είναι επίσης πολύ άνετα στη χρήση. Μπορείτε απλά να ελέγχετε με τη φωνή ή μέσω των κλειδιά λειτουργίας στα ακουστικά . Έχουν επίσης έναν ολοκληρωμένο φωνητικό έλεγχο, ο οποίος επιτρέπει στον χρήστη να κάνει κλήσεις, να ελέγχει τη μουσική ή να στείλει μηνύματα χωρίς να αγγίζει το iPhone.

Χρήση των airpods ως βοηθήματα ακοής

Οι ρυθμίσεις για τη χρήση των AirPods μπορούν να προσαρμοστούν στην απόδοση της ατομικής ακοής προκειμένου να δημιουργηθεί μια εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης. Για τη διαμόρφωση, ένα ακουστικό που δημιουργήθηκε εκ των προτέρων μπορεί να τροφοδοτηθεί στην εφαρμογή υγείας της Apple. Οι ρυθμίσεις των airpods στη συνέχεια προσαρμόζονται στις ανάγκες που καταγράφονται στο ακουστικό.

Αντικαταστήστε τα ιατρικά βοηθήματα ακοής του AirPod;

Τώρα η ερώτηση εξακολουθεί να ζητά από την Apple AirPods ιατρικά βοηθήματα ακοής;

Το συμπέρασμα μπορεί να ειπωθεί με σαφήνεια: Τα AirPods δεν είναι βοηθήματα ακοής και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα ιατρικά προϊόντα. Δεδομένου ότι τα περισσότερα προβλήματα ακοής εμφανίζονται στην περιοχή υψηλής συχνότητας, η έλλειψη ενίσχυσης σε αυτόν τον τομέα είναι ιδιαίτερα προβληματική. Επιπλέον, οι βαρύτερες απώλειες ακοής δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα ακουστικά που είναι κυρίως φτιαγμένα για να ακούσουν μουσική.

Στην περίπτωση ελαφρά απώλεια ακοής, τα AirPods μπορούν να ανακουφιστούν στην καθημερινή ζωή, αλλά η περιορισμένη άνεση και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μιλούν ενάντια στη χρήση ως καθημερινού ακροατή. Ωστόσο, η συνάρτηση θορύβου του φόντου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιστάθμιση για εμβοές, είναι ιδιαίτερα θετική