Gehör: Wie funktioniert das Gehör und was tun bei schlechtem Gehör?

ακούγεται - Πώς λειτουργεί η ακοή;

Η ακρόαση γίνεται από εξωτερικά, μεσαία και εσωτερικά αυτιά. Το κανάλι του αυτιού μπορεί να χωριστεί στο εσωτερικό και το εξωτερικό κανάλι του αυτιού. Αυτό που είναι ορατό από το εξωτερικό είναι το εξωτερικό αυτί. Αν κοιτάξετε μέσα, μπορεί να δει το εξωτερικό κανάλι του αυτιού. Το εσωτερικό κανάλι του αυτιού, από την άλλη πλευρά, είναι μέρος του εσωτερικού αυτιού. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανατομία του αυτιού = "Font-Weight: 400;"> εδώ .

κακή ακοή - Τι να κάνετε σε κακή ακρόαση;

Ένα υγιές αυτί μπορεί να αντιληφθεί ακόμη και τις καλύτερες αποχρώσεις στην περιοχή. Η ακρόαση διακρίνει σημαντική από τα ασήμαντα ηχητικά σήματα και έτσι επιτρέπει την αντίληψη της γλώσσας ακόμη και όταν υπάρχει θόρυβος περιβάλλοντος. Είναι όλο και πιο περιορισμένο εάν η ακρόαση επιδεινωθεί.

άγχος, εγκεφαλικά επεισόδια "Font-Weight: 400;">, αλλά και υπερβολική ηχορύπανση . Εάν έχετε την αίσθηση ότι η ακοή σας έχει επιδεινωθεί, θα πρέπει σίγουρα να έχετε αυτό το έλεγχο και, εάν είναι απαραίτητο, να ξεκινήσετε τη θεραπεία με βοηθήματα ακοής.

Η άνοια ανήκει - τι έχει να κάνει η άνοια με την ακοή;

αν και οι σχέσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί πλήρως, διαπιστώνει ότι ένα μη υποβληθέντες σε θεραπεία Η απώλεια ακοής αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας Η θεραπεία μπορεί να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο εμποδίζετε ενεργά τα ανεπιθύμητα επακόλουθα.

Τεχνητή ακοή - Εμφυτεύεται κοχλία

εμφύτευμα Cochlea (CI)