Hochtonschwerhörigkeit: Behandlung, Ursachen, Symptome

Ακρόαση υψηλής περιόδου - Ορισμός

Η ακρόαση με υψηλή περιεκτικότητα είναι η πιο συνηθισμένη έκφραση της μείωσης της ακοής και μπορεί να βρεθεί στο φως, στο μέσο, ​​καθώς και στα υψηλά επίπεδα. Μια υψηλή ακρόαση υψηλής περιεκτικότητας σε υψηλό επίπεδο μπορεί να είναι ο λόγος για τον προσδιορισμό ενός βαθμού αναπηρίας. Είναι χαρακτηριστικό αυτού του τύπου απώλειας ακοής ότι περιορίζεται στο εύρος υψηλών συχνοτήτων. Η απώλεια ακοής υψηλής ακοής πρέπει να ταξινομηθεί ως υπο -μορφή του presbyakusis )

  • Ηχορύπανση
  • Ασθένειες
  • Γενετική προδιάθεση
  • συμπτώματα: Αναγνωρίστε την ακρόαση της ακρόασης περισσότερο

    Οι υψηλές συχνότητες είναι δύσκολες για τους ανθρώπους που υποφέρουν από την ακρόαση ναυαγοσώστης. Οι συχνότητες από το 2000 Hertz υπολογίζονται μέχρι τους υψηλούς τόνους. Στις συνομιλίες, ορισμένοι ήχοι - όπως το S, F ή H - είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ακούσουν, με μια γενικά θαμπή αντίληψη για το περιβάλλον. Ομοίως, οι υψηλές φωνές, τα πτηνά Twittering, καθώς και τα σήματα υψηλής συχνότητας (π.χ. μπιπ ως σήμα της κλειστής πλύσης) παραμένουν απρόσιτα σε όσους επηρεάζονται. Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό όταν διαπιστώνουμε ότι ο όγκος της ακοής παραμένει κυρίως αμετάβλητος και μόνο η αίσθηση μιας πιο αδιαμφισβήτητης αντίληψης της ακοής προκύπτει.

    Τα συμπτώματα διαφορετικής έντασης εκφράζουν επίσης

    ανάλογα με την έκφραση της απώλειας ακοής υψηλής συχνότητας:

    διάγνωση ακοής ήχου ακοής

    Για τη διάγνωση υψηλής απώλειας ακοής, πραγματοποιείται για πρώτη φορά δοκιμασία ακοής και δημιουργείται ένα ακουογράφημα. Ο τύπος απώλειας ακοής και ο βαθμός βλάβης μπορεί να προσδιοριστεί από το ακουάρ. Σε περίπτωση θορύβου ακοής, απόβλητα από 2000 Hertz και υψηλότερες εμφανίσεις στο ακουστικό.

    High -Sound Audiogram ακρόασης

    Σε αυτό το ακουστικό, η καμπύλη που είναι χαρακτηριστική ενός ήχου ακοής μπορεί να δει. Από το 2000 Hertz, τόσο η πτώση των οστών όσο και του αέρα μειώνεται σημαντικά με αυξανόμενη συχνότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής μπορεί να ακούσει πολύ χειρότερα από αυτήν την περιοχή.

    θεραπεία: Αντιμετωπίστε την απώλεια ακοής υψηλής συχνότητας

    Με ακουστικό βοήθημα, οι χαμένες συχνότητες μπορούν και πρέπει κανονικά να ακούσουν ξανά. Εάν η θεραπεία λείπει, διαφορετικά μπορεί να υπάρχει συγκέντρωση δυσκολίας, αβεβαιότητα ή/και επιθετικότητα. Τα μέτρα φαρμακευτικής ή λειτουργικής θεραπείας δεν είναι δυνατά.