Hörgerät für Katzen | MySecondEar

Βοηθεία ακοής για γάτες

Πολλοί ιδιοκτήτες γάτας αναζητούν τρόπους στο διαδίκτυο, σε βιβλία ή ειδικά περιοδικά για να κάνουν κάτι για την απώλεια ακοής των γάτων τους. Άλλοι ιδιοκτήτες ακοής -που έχουν προσβληθεί από ακοή γάτες λαμβάνουν συμβουλές από έναν κτηνίατρο.

Συχνά οι γάτες με λευκή γούνα επηρεάζονται από κώφωση ή μόνο από απώλεια ακοής, αν και κάθε άλλη γάτα μπορεί να επηρεαστεί, αλλά όχι τόσο συχνά όσο σε γάτες με λευκή γούνα.

Πολλοί από αυτούς σίγουρα συναντούν διαφημίσεις όπου ψάχνετε για ακρόαση -ασχολούμενη γάτες. Ο στόχος αυτού του έργου ήταν να χρησιμοποιηθεί ένα ακουστικό βοήθημα με ακουστικό ακουστικό ακουστικό σε μια γάτα. Πολλοί ιδιοκτήτες τέτοιων γατών συμμετείχαν σε αυτή τη μελέτη.

Ακουστικός Δάσκαλος από την East Frisia, ο οποίος ανέπτυξε ακουστικό βοήθημα για σκυλιά το 1995, πραγματοποίησε μελέτες σε περισσότερες από 40 γάτες μαζί με κτηνιατρικούς εμπειρογνώμονες από ένα γερμανικό πανεπιστήμιο. Μετά από ένα χρόνο, ήταν σαφές ότι πολλές από αυτές τις γάτες από την εξέταση δεν ήταν κωφοί, αλλά μόνο σκληρά ακρόαση. Όλες οι γάτες ήταν αρκετά υγιείς για να αντιμετωπίσουν καλά τη λειτουργία.

Αυτές οι γάτες χρησιμοποιήθηκαν ένα σωλήνα για το ακουστικό. Χρησιμοποιείται ένα ψηφιακό ακουστικό που δεν κλείνει την καλλιέργεια των γατών. Με αυτή τη μέθοδο, αυτές οι γάτες μπορούν να συνεχίσουν να επεξεργάζονται τα συνήθη ακουστικά σήματα στον εγκέφαλο αμετάβλητα. Για αυτές τις γάτες, οι θόρυβοι που δεν μπορούσαν πλέον να αντιληφθούν πριν η λειτουργία ακούγεται ξανά.

Ο ήχος δίνεται από το ανοικτό κανάλι του αυτιού. Το μικρό μέγεθος του ακουστικού είναι πολύ σημαντικό στις γάτες, διαφορετικά θα μπορούσατε να σπάσετε το ακουστικό. Ο ακουστικός κύριος εξέτασε τη συσκευή ακόμη και για δύο χρόνια υπό ακραίες συνθήκες όπως σε σάουνα ή με πολύ κρύο νερό. Μόνο όταν ήταν σαφές ότι το ακουστικό θα μπορούσε να φορεθεί δωρεάν, άρχισαν οι δοκιμές στις γάτες.

Εν τω μεταξύ, η πληγή που δημιουργήθηκε από τη λειτουργία έχει θεραπευτεί πολύ καλά. Τις επόμενες ημέρες, το ακουστικό μπορεί να συνδεθεί με τα αυτιά των γατών. Το ακουστικό αρχικά καθορίζεται πολύ αδύναμο, έτσι ώστε η γάτα να μην φοβάται αν ξαφνικά ακούει θόρυβο που δεν μπορούσε πλέον να ακούσει για πολύ καιρό. Ωστόσο, η συσκευή δοκιμάστηκε μετά τη λειτουργία στις γάτες μεταφέροντας κύματα μέσω ενός υπολογιστή.

Οι γάτες αντέδρασαν πολύ θετικά στη συσκευή. Πολλοί ιδιοκτήτες είναι πολύ χαρούμενοι που βλέπουν ξανά τις γάτες τους με προβλήματα ακοής. Αυτό το ακουστικό μπορεί να βοηθήσει αυτές τις γάτες να ζήσουν μια καλύτερη ζωή.