Hörgerät juckt im Ohr: Ohrenjucken bei Hörgeräten

Βοηθεία ακοής κνησμού στο αυτί

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το ακουστικό σας στο αυτί κούνησε. Μία πιθανή αιτία θα μπορούσε να είναι μια αλλεργία στο υλικό του ακουστικού ή κατά της πέρασμα του αυτιού. Μια άλλη αιτία θα μπορούσε να είναι μια λοίμωξη ή ερεθισμός του αυτιού.

Εάν το ακουστικό σας στο αυτί, θα πρέπει πρώτα να το αφαιρέσετε και να ελέγξετε το αυτί σας. Εάν έχετε σημάδια ερυθρότητας ή πόνου, θα πρέπει να δείτε έναν γιατρό ή έναν ειδικό ENT.

Για να αποφύγετε την κνησμό των ακουστικών βοηθημάτων στο αυτί, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό σας βοηθά καθαρά τακτικά. Μην χρησιμοποιείτε αιχμηρούς παράγοντες καθαρισμού ή αλκοόλ για να καθαρίσετε το ακουστικό βοηθητικό, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει το υλικό. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε έναν ειδικό πράκτορα καθαρισμού για βοηθήματα ακοής και καθαρίστε το ακουστικό καθημερινά.

Είναι επίσης σημαντικό να διασφαλιστεί ότι το ακουστικό βοηθά να ταιριάζει σωστά και ότι το πέρασμα του αυτιού δεν είναι πολύ σφιχτό. Εάν το πέρασμα του αυτιού είναι πολύ σφιχτό, αυτό μπορεί να προκαλέσει την φαγούρα και να ερεθίσει. Εάν το πέρασμα του αυτιού είναι πολύ χαλαρό, μπορεί να συμβεί θορύβους ανατροφοδότησης και μειωμένη εμπειρία ακρόασης.

Συνολικά, είναι σημαντικό να μιλάτε τακτικά στον εξειδικευτή σας για να διασφαλίσετε ότι το ακουστικό σας να ταιριάζει σωστά και ότι όλα τα προβλήματα μπορούν να αναγνωριστούν και να αντιμετωπιστούν νωρίς.