Hörgerät Rückkopplung - Hörgeräte pfeifen und piepen | MySecondEar

Ανατροφοδότηση για βοήθεια ακοής - Σωλήνες και μπιπ

Ένα ακουστικό βοήθημα είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τα άτομα με απώλεια ακοής ενισχύοντας τα ηχητικά κύματα και μετατρέποντας σε ηλεκτρικά σήματα που μπορεί να αντιληφθεί το αυτί.

Το Midoub (Whistle, Beep) προκύπτει όταν ο ομιλητής ενός ακουστικού βοήθημα συλλαμβάνει τον ενισχυμένο ήχο και ενισχύει, γεγονός που οδηγεί σε δυσάρεστη σφύριγμα στο αυτί του χρήστη. Αυτό μπορεί να συμβεί με ορισμένες δραστηριότητες όπως η κλήση ή η χρήση ακουστικών.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποφύγετε την ανατροφοδότηση στα βοηθήματα ακοής. Μία πιθανότητα είναι η χρήση ψηφιακών βοηθημάτων ακοής που είναι εξοπλισμένα με προηγμένους αλγόριθμους για να αναγνωρίσουν και να αποτρέψουν την ανατροφοδότηση. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε συστήματα εύκαμπτου σωλήνα που καθοδηγούν τον ήχο απευθείας στο αυτί αντί να το ενισχύσετε μέσω του ηχείου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ανατροφοδότηση στα βοηθήματα ακοής είναι ένα κοινό πρόβλημα και ότι είναι σημαντικό να ελέγχεται τακτικά η συσκευή από έναν επαγγελματία ακοής για να διασφαλιστεί ότι έχει οριστεί σωστά και λειτουργεί σωστά.

Συνολικά, η ανατροφοδότηση είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά τη χρήση βοηθημάτων ακοής, αλλά χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες, υπάρχουν πολλοί τρόποι αποφυγής αυτού του προβλήματος και για την καλύτερη εμπειρία ακρόασης.