Hörgeräte im Flugzeug | MySecondEar

Ακουστικά βοηθήματα στο αεροπλάνο

Η χρήση βοηθημάτων ακοής στο αεροπλάνο μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για μερικούς ανθρώπους. Ο δυνατός θόρυβος του κινητήρα και η διαφορά πίεσης στην καμπίνα μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές συμβουλές και κόλπα που μπορούν να βοηθήσουν στη χρήση του ακουστικού στο αεροπλάνο τέλεια.

Πρώτα απ 'όλα, οι χρήστες ακοής θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι το ακουστικό σας είναι πλήρως φορτισμένο πριν εισέλθετε στο αεροπλάνο. Συνιστάται επίσης να πάρετε μαζί σας φορτιστή ή μπαταρίες αντικατάστασης, εάν το ακουστικό ακουστικό εγκαταλείψει το μυαλό κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι χρήστες ακουστικών θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι το ακουστικό σας είναι καλά καθιστικό και ότι ο έλεγχος όγκου έχει οριστεί σε κατάλληλο όγκο. Εάν είναι δυνατόν, οι χρήστες ακοής θα πρέπει επίσης να προσπαθήσουν να πάρουν μια θέση κοντά στην καμπίνα του αεροσκάφους, αφού το επίπεδο θορύβου σε αυτήν την περιοχή είναι συνήθως χαμηλότερο.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι τα βοηθήματα ακοής τοποθετούνται σε λειτουργία πτήσης ενώ η πτήση όταν ακούγεται ο ήχος "νηστείας της ζώνης ασφαλείας". Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε ή να απενεργοποιήσετε τα ακουστικά σας. Μόνο αν φοράτε συστήματα ακοής που στέλνουν ραδιοφωνικά σήματα, πρέπει να τα τοποθετήσετε στη λειτουργία πτήσης - όπως συμβαίνει με τα smartphones.

Συνολικά, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη χρήση βοηθημάτων ακοής στο αεροπλάνο, αλλά με λίγη προετοιμασία και τις σωστές ρυθμίσεις, οι χρήστες ακοής μπορούν επίσης να απολαύσουν μια καλή εμπειρία ακρόασης κατά τη διάρκεια της πτήσης.