Hörgeräte lauter stellen: So geht es!

βοηθήματα ακοής είναι δυνατά: έτσι λειτουργεί!

Τα σύγχρονα βοηθήματα ακοής προσαρμόζουν συνήθως τον όγκο τους στο περιβάλλον τους αυτόματα. Οι ήσυχοι τόνοι είναι πιο ενισχυμένοι για να τους κάνουν πιο ακουστικούς. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε χειροκίνητα τον όγκο των ακουστικών σας για να τα προσαρμόσετε βέλτιστα στις επιθυμίες σας. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για αυτό:

με "λαβή πίσω από το αυτί"

στο ίδιο το ακουστικό βοηθητικό βοήθημα είναι συνήθως ένας έλεγχος όγκου με τη μορφή ενός κουμπιού ή ενός COG . Ανάλογα με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις που έχει κάνει ο ακουστικός σας για εσάς, τα κουμπιά προγραμματίζονται σε αλλαγές όγκου ή προγράμματος. Ο ακουστικός σας θα συζητήσει ποια κουμπιά για τα ακουστικά σας για την προσαρμογή του όγκου.

κλασικά αυξήστε τον όγκο πατώντας τον έλεγχο έντασης ήχου στην κορυφή ή γυρίζοντας τον τροχό προς τα πάνω. Για καλύτερη σταθεροποίηση, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό με τον αντίχειρα και να χρησιμοποιήσετε το δείκτη για τον έλεγχο όγκου . Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αλλαγή όγκου συνοδεύεται από έναν τόνο σήματος που γίνεται επίσης πιο ήσυχος ή πιο δυνατός. Μόλις επιτευχθεί το υψηλότερο επίπεδο, αυτό δείχνει έναν συνεχή τόνο.

από το τηλεχειριστήριο

Σήμερα, ένα μεγάλο μέρος των γνωστών κατασκευαστών τηλεχειριστήρια προσφορές με τις οποίες μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις των ακουστικών τους. Εκτός από την αλλαγή του προγράμματος, το μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με την ώθηση ενός κουμπιού . Τα τηλεχειριστήρια είναι σαφώς σημειωμένα με "+" και "-", όπου "+" χρησιμοποιούνται για την αύξηση του όγκου

apps του αντίστοιχου κατασκευαστή ακουστικών για το smartphone. Σε αυτά, οι αλλαγές στο επίπεδο όγκου μπορούν να γίνουν από sliders ή να πατήσετε . Αυτή η επιλογή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την τεχνολογία -Savvy, αφού δεν πρέπει να μεταφερθεί πρόσθετη συσκευή με τη μορφή τηλεχειριστηρίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Σημειώστε ότι οι ρυθμίσεις όγκου επαναφέρονται κατά την αλλαγή του προγράμματος ή την ενεργοποίηση και την ενεργοποίηση των βοηθημάτων ακοής.