Hörgeräte mit Android verbinden | MySecondEar

Ακουστικά βοηθήματα Android

βοηθήματα ακοής για σύνδεση με συσκευές Android είναι απλά και προσφέρει στους χρήστες μια ποικιλία πλεονεκτημάτων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ροής αρχείων ήχου απευθείας από τη συσκευή σας Android και απλά πατώντας τα ακουστικά σας.

Συνδέστε βοηθήματα ακοής με Android

  • Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας Android έχει ενεργοποιήσει το Bluetooth. Μπορείτε να βρείτε αυτό στις ρυθμίσεις στο "Wireless & amp; Networks" ή "Connections".

  • Ενεργοποιήστε τα ακουστικά σας. Θα πρέπει να δείτε μια ένδειξη ότι βρίσκεστε σε λειτουργία ζευγαρώματος.

  • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android και επιλέξτε "Bluetooth".

  • Ενεργοποιήστε το Bluetooth εάν δεν έχει ήδη ενεργοποιηθεί.

  • Πατήστε "Συσκευές κοντά" ή "Find Devices" για να αναζητήσετε διαθέσιμες συσκευές Bluetooth.

  • Επιλέξτε τα βοηθήματα ακοής από τη λίστα των διαθέσιμων συσκευών. Μπορεί να είστε σε θέση να εισαγάγετε έναν κωδικό ή έναν πείρο για να καθορίσετε τη σύνδεση.

  • Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, τα ακουστικά σας θα πρέπει να εμφανίζονται στη λίστα των συνδεδεμένων συσκευών. Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να παίξετε μουσική ή άλλο περιεχόμενο ήχου μέσω των ακουστικών σας.

  • Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα βοηθήματα ακοής με συσκευές Android ενδέχεται να μην υποστηρίζουν όλες τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε συσκευές iPhone. Για παράδειγμα, ορισμένα μοντέλα ακοής που συνδέονται με συσκευές Android ενδέχεται να μην προσφέρουν την επιλογή να πραγματοποιούν κλήσεις με φωνητικές εντολές ή να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από ορισμένες εφαρμογές. Επομένως, είναι σημαντικό να ελέγξετε προσεκτικά τις λειτουργίες και τους περιορισμούς των ακουστικών σας πριν από τη σύνδεσή τους με τη συσκευή σας Android.

    Εάν έχετε δυσκολία να συνδέσετε τα ακουστικά σας με τη συσκευή σας Android, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας Android βρίσκεται στην τελευταία ενημέρωση λογισμικού και ότι τα ακουστικά σας είναι πλήρως φορτισμένα. Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, μπορείτε να προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας Android και τα βοηθήματα ακοής για να επαναφέρετε τη σύνδεση. Εάν το πρόβλημα δεν είναι σταθερό, θα μπορούσε να αξίζει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή ακουστικών ή έναν ακουστικό ακουστικό για να αποκτήσετε περαιτέρω υποστήριξη και βοήθεια.