Hörgeräte mit Bluetooth verbinden - So einfach geht es!

Ένα μεγάλο μέρος των σύγχρονων ακουστικών βοηθημάτων είναι Bluetooth και επομένως είναι σε θέση να δημιουργήσει μια ασύρματη σύνδεση με το smartphone σας ή άλλες εξωτερικές συσκευές. Αυτό επιτρέπει την απευθείας λήψη ήχου , για παράδειγμα από τη μουσική, την τηλεφωνία ή τον τηλεοπτικό τόνο, μέσω των ακουστικών βοηθημάτων. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πολλοί τομείς εφαρμογής στους οποίους μια σύνδεση Bluetooth εξασφαλίζει δωρεάν χέρια και ανακούφιση.

Η σύνδεση μεταξύ, για παράδειγμα, τα smartphone και τα βοηθήματα ακοής δημιουργούνται σε μερικά απλά βήματα και διαφέρει μόνο ελάχιστα ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα. Η ενεργοποίηση, το άνοιγμα των ρυθμίσεων και η ενεργοποίηση του Bluetooth και στις δύο πλευρές, συνήθως θα ενεργοποιηθούν μέχρι να εμφανιστούν και να επιλεγούν τα βοηθήματα ακοής και να επιλεγούν στο smartphone, στο φορητό υπολογιστή κ.λπ. Η απενεργοποίηση πρέπει επίσης να πραγματοποιηθεί μέσω των ρυθμίσεων. Η βασική προϋπόθεση είναι πάντα η συμβατότητα των ακουστικών βοηθημάτων και της τελικής συσκευής, καθώς και μερικώς ορισμένων εκδόσεων του λογισμικού λειτουργίας.

Συνδέστε βοηθήματα ακοής με την Apple

Βοηθήματα ακοής που φορούν μια επισήμανση με φτιαγμένο-πριν από το IPHone (MFI) μπορούν συνήθως να συνδυάζονται εύκολα με συσκευές Apple. Θα πρέπει να διευκρινιστεί πριν αγοράσετε εάν το smartphone σας και τα ακουστικά σας είναι πραγματικά συμβατά. Για σύζευξη πρέπει να ληφθούν τα ακόλουθα βήματα: Ρυθμίσεις & gt; Bluetooth: Βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth ενεργοποιείται εδώ. Επιστρέψτε στις ρυθμίσεις & gt; Λειτουργικά AIDS & GT; Βοηθήματα ακοής: Εάν είστε εδώ, ανοίξτε και συνδέστε το χώρο της μπαταρίας των ακουστικών σας (σε συσκευές μπαταρίας ) ή αλλάξτε τα βοηθήματα ακοής μακριά και πίσω (για συσκευές μπαταρίας ). Μόλις εμφανιστούν τα ακουστικά σας, πατήστε τα. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η σύζευξη. Ένας τόνος σήματος σηματοδοτεί το τέλος του ζευγαρώματος. Αφού πραγματοποιήσετε αυτή τη διαδικασία μία φορά, τα ακουστικά σας θα συνδεθούν αυτόματα στην τελική συσκευή.

to Ρύθμιση των ρυθμίσεων Μπορείτε να πάρετε μέσω ρυθμίσεων & gt; Λειτουργικά AIDS & GT; Hörhilfe & GT; Βοηθήματα ακοής MFI. Εναλλακτικά, οι ρυθμίσεις μπορούν να ανοίξουν χρησιμοποιώντας μια εντολή σύντομης εντολής : Πατήστε το κουμπί Side ή το κουμπί Home τρεις φορές. Για πρόσβαση μέσω του Κέντρου Ελέγχου μπορείτε να "ακούσετε" εκεί: μεταβείτε στις ρυθμίσεις & gt; Λειτουργικά AIDS & GT; Ακουστικά βοηθήματα & GT; MFI ακοής AIDS & GT; Ελέγξτε την οθόνη κλειδώματος: Ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή για άμεση πρόσβαση. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε το ακουστικό, να επιλέξετε το ακουστικό, να επιλέξετε ρεύματα με μια μπλοκαρισμένη οθόνη κατάσταση μπαταρίας, όγκο και μικρόφωνο περιβάλλοντος και να καθορίσετε τη ζωντανή συμμετοχή και να προσδιορίσετε εάν τα ήχου σήματα, όπως κλήσεις, πρέπει να διαβιβαστεί στο ακουστικό ή όχι.

Μπορείτε να συνδυάσετε τα ακουστικά σας με διάφορες συσκευές της Apple. Η αλλαγή μεταξύ των συνδέσεων συνήθως λειτουργεί αυτόματα εάν εκτελείτε ενέργειες στην αντίστοιχη συσκευή που περιέχει σήματα ήχου ή κλήση στο smartphone. Οι αλλαγές ρυθμίσεων μεταφέρονται επίσης αυτόματα σε όλες τις συσκευές. Είναι σημαντικό μόνο να εγγραφείτε σε όλες τις συσκευές με το Apple ID και να είστε στο ίδιο δίκτυο WLAN. Η Apple Services Siri, η τηλεφωνία, η Apple Music, η Apple Podcast και η Apple TV είναι διαθέσιμα για ροή ακοής.

Συνδέστε βοηθήματα ακοής με Android

Μια σύνδεση με συσκευές Android μπορεί να παραχθεί σε λειτουργικά συστήματα από το Android 13 ή υψηλότερο. Είτε έχετε ήδη αυτή την έκδοση μπορεί να ελεγχθεί στις ρυθμίσεις του συστήματος. Τα βοηθήματα ακοής και τα προϊόντα Android είναι με δεδομένη συμβατότητα σε δύο τρόπους σύζευξης :

  • Σχετικά με τις "συνδεδεμένες συσκευές": Ανοίξτε τις ρυθμίσεις & gt; συνδεδεμένες συσκευές & gt; Συνδέστε νέα συσκευή. Ενεργοποιήστε το Bluetooth στο ακουστικό σας και επιλέξτε το από τη λίστα μόλις εμφανιστεί το ακουστικό βοήθημα στην οθόνη της συσκευής Android. Προκειμένου να συνδυάσετε πολλά ακουστικά, το ένα μετά το άλλο πρέπει να συνδεθεί με αυτόν τον τρόπο. Το μήνυμα "Ενεργό, αριστερό και δεξιά" υποδεικνύει ότι η σύνδεση και με τις δύο συσκευές έχει καθοριστεί με επιτυχία. Ρυθμίσεις των βοηθημάτων ακοής είναι προσβάσιμες και επεξεργασμένες εκτός από το όνομα του ακουστικού.
  • Σχετικά με τα "Ακουστικά βοηθήματα": Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις & gt; Λειτουργικά AIDS & GT; Ακουστικά βοηθήματα & GT; Next & gt; Συνδέστε νέα συσκευή. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία σύζευξης στο ακουστικό σας και επιλέξτε την στη λίστα της συσκευής σας μόλις εμφανιστεί εκεί. Για να συνδέσετε διάφορα βοηθήματα ακοής, η σύζευξη πρέπει να πραγματοποιείται μεμονωμένα και για τις δύο συσκευές το ένα μετά το άλλο. Εάν και οι δύο συσκευές είναι επιτυχώς συνδεδεμένες, εμφανίζεται η κατάσταση "ενεργή, αριστερά και δεξιά".
  • βοηθήματα ακοής με Bluetooth: λειτουργία & amp; Πλεονεκτήματα

    Το Bluetooth επιτρέπει τη μετάδοση δεδομένων μεταξύ συσκευών μέσω ραδιοφώνου, εφόσον βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Η ασύρματη σύνδεση μεταξύ δύο τελικών συσκευών παραμένει αποθηκευμένη και εξασφαλίζει την αυτόματη σύζευξη των δύο, υπό την προϋπόθεση ότι ενεργοποιείται το Bluetooth και η ακτίνα μετάδοσης παρατηρείται μέχρι να διαγραφεί ενεργά η σύνδεση. Το εύρος στην οποία η μετάδοση δεδομένων είναι επιτυχής ποικίλλει. Ορισμένες από τις επιλογές είναι να δημιουργήσετε αρκετές συνδέσεις με διαφορετικές συσκευές.

    Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των βοηθημάτων ακοής Bluetooth είναι η σύνδεση με άλλες συσκευές, όπως το smartphone, η τηλεόραση, ο υπολογιστής κλπ. Ο ήχος των εξωτερικών συσκευών μεταφέρεται στα ακουστικά σας και επιτρέπει το α Δωρεάν κίνηση στο διάστημα χωρίς απώλεια ποιότητας. Για τη σύνδεση με την τηλεόραση, είναι απαραίτητη η τηλεόραση τηλεόραση είναι απαραίτητη. Παρόλο που τα περισσότερα σύγχρονα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με Bluetooth, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι τα ακουστικά σας είναι συμβατά με τις αντίστοιχες συσκευές τελικής σας πριν από την αγορά. Εάν αγωνιστείτε για περαιτέρω βελτιώσεις της εντύπωσης ακρόασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διαμορφώσεις των ειδικών για τον κατασκευαστή .

    Πολλοί φοβούνται την ταχεία απώλεια της μπαταρίας όταν χρησιμοποιούν Bluetooth. Αυτός ο φόβος είναι απολύτως δικαιολογημένος, καθώς η ισχύς της μπαταρίας των βοηθημάτων ακοής μειώνεται στη χρήση του Bluetooth. Ωστόσο, το χαμηλής ενέργειας Bluetooth μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς να προκαλεί καθυστερήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει μια υψηλή απόδοση, εκτεταμένη συνδεσιμότητα και η ελαφριά και γρήγορη φόρτιση.