Hörgeräte Nebengeräusche zu Laut | MySecondEar

βοηθήματα ακοής πολύ δυνατά

Τα ακουστικά βοηθήματα είναι μικρές ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμεύουν για τη βελτίωση της απόδοσης των ατόμων με απώλεια ακοής. Εισάγονται στο αυτί και μεταδίδουν ηχητικά κύματα απευθείας στο τύμπανο για να βελτιώσουν την ακοή.

Δυστυχώς, μπορεί μερικές φορές να συμβεί ότι τα ακουστικά βοηθήματα μεταδίδουν τους θορύβους του φόντου πολύ δυνατά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο ακουστικό είναι άβολο και η ικανότητα ακοής είναι μειωμένη. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους τα βοηθήματα ακοής μπορούν να μεταδώσουν τους θορύβους του φόντου πολύ δυνατά.

Ένας πιθανός λόγος είναι ότι το ακουστικό έχει οριστεί εσφαλμένα. Εάν το ακουστικό δεν είναι προσαρμοσμένο στις ατομικές ανάγκες και τις απαιτήσεις του μεταφορέα, ενδέχεται να υπάρξει μεταφορά θορύβων υποβάθρου. Σε αυτή την περίπτωση, το ακουστικό θα πρέπει να επαναπροσδιορίζεται από ακουστικό ακουστικό ακουστικό.

Ένας άλλος λόγος για τη μετάδοση θορύβων υποβάθρου μπορεί να υποστεί βλάβη ώστε το ακουστικό να είναι κατεστραμμένο. Εάν, για παράδειγμα, το ακουστικό δεν έχει καθαριστεί σωστά ή εάν έχει υποστεί ζημιά, μπορεί να οδηγήσει στα ακουστικά βοηθήματα που μεταδίδονται πολύ δυνατά. Σε αυτή την περίπτωση, το ακουστικό θα πρέπει να ελεγχθεί και να επισκευαστεί με ακουστικό ακουστικό ακουστικό.

Υπάρχουν επίσης άλλοι παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν στη μετάδοση των παραποτάμων πολύ δυνατά. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, τις περιβαλλοντικές συνθήκες στις οποίες φοριέται το ακουστικό βοήθημα ή το είδος της απώλειας ακοής του μεταφορέα.

Για να μειωθεί η μετάδοση θορύβων υποβάθρου μέσω βοηθημάτων ακοής, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούν να ληφθούν υπόψη. Πρώτα απ 'όλα, το ακουστικό θα πρέπει να καθαρίζεται και να διατηρείται τακτικά για να εξασφαλιστεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Είναι επίσης σημαντικό να θέσουμε το ακουστικό βοήθημα από έναν ακουστικό ακουστικό ακουστικό για να εξασφαλίσει ότι ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες του μεταφορέα.

Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να επιλέξετε βοηθήματα ακοής με πρόσθετες λειτουργίες όπως η καταστολή θορύβου ή ο έλεγχος θορύβου περιβάλλοντος. Αυτές οι λειτουργίες συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση της μετάδοσης θορύβων υποβάθρου και στη βελτίωση της απόδοσης της ακοής.

Εάν το ακουστικό βοήθημα μεταδώσει θορύβους υπόβαθρο πολύ δυνατά, μπορεί να είναι χρήσιμο να επικοινωνήσετε με τον ακουστικό ακουστικό ακουστικό ή τον κατασκευαστή του ακουστικού. Αυτά μπορούν να συστήσουν περαιτέρω βήματα για να διορθώσουν το πρόβλημα και να βελτιώσουν την απόδοση της ακοής.

Συνολικά, τα βοηθήματα ακοής είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τη βελτίωση της απόδοσης των ατόμων με απώλεια ακοής. Ωστόσο, εάν οι θόρυβοι του φόντου της μεταφοράς ακοής είναι πολύ δυνατά, αυτό μπορεί να οδηγήσει στο ακουστικό είναι άβολο και η ικανότητα ακοής είναι εξασθενημένη. Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό, είναι σημαντικό να περιμένετε τακτικά και να το προσαρμόσετε με ακουστικό ακουστικό ακουστικό και, εάν είναι απαραίτητο, να εξεταστούν πρόσθετες λειτουργίες όπως η μείωση του θορύβου ή ο έλεγχος θορύβου περιβάλλοντος. Εάν το πρόβλημα παραμένει ούτως ή άλλως, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ακουστικό ακουστικό ή τον κατασκευαστή του ακουστικού για να συζητήσετε περαιτέρω βήματα.