Hörgeräteversorgung | MySecondEar

Προμήθεια ακοής

Η προσφορά ακοής είναι ένα σημαντικό θέμα, διότι η βέλτιστη προσφορά ακοής μπορεί να βοηθήσει τα άτομα με προβλήματα ακοής να αντιμετωπίσουν καλύτερα την καθημερινή τους ζωή και να αυξήσουν την ποιότητα ζωής τους.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι στη Γερμανία μπορούν να φτάσουν στα βοηθήματα ακοής. Πρώτα απ 'όλα, υπάρχει η δυνατότητα να ληφθούν βοηθήματα ακοής από την νόμιμη ασφάλιση υγείας. Οι συμβατικά ρυθμισμένες επιχορηγήσεις από τις νόμιμες γερμανικές εταιρείες ασφάλισης υγείας μπορούν να ανέλθουν μέχρι € 1.700,00 (συμπεριλαμβανομένου του Ear Pass) για μια προσφορά δύο ετών. Και εάν είναι απαραίτητο για εσάς σχεδόν δωρεάν*εάν θέλετε ένα ακουστικό που πληροί μόνο τις απαιτήσεις των νόμιμων ασφαλιστικών εταιρειών υγείας.

(*Μόνο η νόμιμη πρόσθετη πληρωμή ύψους € 10,00/ακουστικού θα πρέπει να καταβληθεί εδώ εάν δεν υπάρχει απαλλαγή).

Τα ιατρικά κριτήρια για τον προσδιορισμό της απώλειας ακοής από έναν γιατρό, τη μύτη και το λαιμό με ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι τα ίδια όπως στην ασφάλιση υγείας. Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικές διαφορές στα ποσά αποζημίωσης. Αυτά εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τις ατομικά συμφωνημένες συμβάσεις μεταξύ σας ως ασφαλισμένου και ιδιωτικής ασφάλισης υγείας σας. Μπορείτε συνήθως να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποσό επιστροφής επιστροφής στη σύμβασή σας, στον ιστότοπο της ασφαλιστικής εταιρείας ή στον προσωπικό σας σύμβουλο πελατών για την αντίστοιχη εταιρεία ασφάλισης υγείας.

Είναι σημαντικό τα άτομα με προβλήματα ακοής να φροντίζουν την προσφορά ακοής σε πρώιμο στάδιο, καθώς η πρώιμη θεραπεία μπορεί να βοηθήσει να συνεχίσει να ακούει περισσότερο. Επιπλέον, τα ακουστικά βοηθήματα μπορούν να βοηθήσουν όσους επηρεάζονται να συμμετάσχουν καλύτερα στην κοινωνική ζωή και να αυξήσουν την ποιότητα ζωής τους.

Προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη προσφορά ακοής, είναι σημαντικό οι προσβληθέντες να ενημερώνονται καλά και, εάν είναι απαραίτητο, να επωφεληθούν από ατομικές συμβουλές. Υπάρχουν τώρα πολλά διαφορετικά βοηθήματα ακοής στην αγορά που διαφέρουν στις λειτουργίες και τις τιμές τους. Ως εκ τούτου, είναι λογικό να λάβετε συμβουλές από ακουστικό ακουστικό ακουστικό ή γιατρό ENT, προκειμένου να βρείτε το ακουστικό που είναι κατάλληλο για ατομικές ανάγκες.

Είναι επίσης σημαντικό τα βοηθήματα ακοής να ελέγχονται τακτικά και να προσαρμοστούν για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση. Αυτό μπορεί να γίνει από ακουστικό ακουστικό ακουστικό που είναι επίσης διαθέσιμος για ερωτήσεις και προβλήματα.

Συνολικά, μπορεί να ειπωθεί ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φτάσετε στα βοηθήματα ακοής και να βελτιώσετε την προσφορά ακοής. Είναι σημαντικό να φροντίσετε ένα προσφορά ακουστικού σε πρώιμο στάδιο και να μάθετε επαρκώς για να βρείτε το ακουστικό που είναι το πλέον κατάλληλο για τις ατομικές ανάγκες. Με τη σωστή προσφορά ακουστικού, η ακρόαση μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο και η ποιότητα ζωής των προσβεβλημένων μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά.