Kinder-Hörgeräte: Modelle, Kosten & Erfahrungen | MySecondEar

Στα παιδιά, οι μειώσεις της ακοής συγκαταλέγονται από τις πιο συχνά εμφανιζόμενες έμφυτες αισθητηριακές διαταραχές. Περίπου 170 εκατομμύρια παιδιά επηρεάζονται παγκοσμίως. Τα βοηθήματα ακοής των παιδιών μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση και τις ενδεχομένως αρνητικές συνέπειες των περιορισμών ακρόασης στην ανάπτυξη των εφήβων να ρυθμίσουν. Περιέχουν μερικές ειδικές ιδιότητες που τις καθιστούν κατάλληλες ως συνοδεία για παιδική ζωή.

απώλεια ακοής/απώλεια ακοής σε παιδιά

Σε περίπτωση απώλειας ακοής, τα βοηθήματα ακοής δεν είναι μόνο σημαντικά στον τομέα της ακοής. Η ενεργός εξέταση του περιβάλλοντος είναι εξαιρετικά σημαντική για την ανάπτυξη των παιδιών, τόσο γλωσσικά όσο και κοινωνικά. Για το σκοπό αυτό, η αλληλεπίδραση με τους άλλους ως μέσο προσανατολισμού στον κόσμο και την ανάπτυξη των παιδιών πρέπει κυρίως να γίνει κατανοητή. Οι δεσμεύσεις και οι σχέσεις που αποτελούν τη συναισθηματική βάση της προσωπικής ανάπτυξης για τους εφήβους συνδέονται επίσης μέσω της (γλωσσικής) επαφής με συναδέλφους. Επομένως, η ακρόαση αποτελεί σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη των αναφερόμενων διαδικασιών, γι 'αυτό και οι περιορισμοί στην ακρόαση πρέπει να αντιμετωπίζονται νωρίς εάν είναι δυνατόν. Οι διαταραχές της ακοής συνήθως αντιμετωπίζονται καλά με ακουστικά βοηθήματα ή σε σπάνιες περιπτώσεις με εμφυτεύματα και βοηθούν τα παιδιά να γίνουν μια απλή πορεία της παιδικής τους ηλικίας.

Πότε ένα παιδί χρειάζεται ακουστικό;

Για να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση θα πρέπει να καταβληθεί σε πιθανά σημάδια πρώτων σημείων που υποδηλώνουν μείωση της ακοής. Αυτό περιλαμβάνει σπάνιες θέσεις, έλλειψη ενδιαφέροντος για ακουστικά ερεθίσματα, όπως μουσική, δυνατή ομιλία, αποτυχία τρομακτικού με δυνατούς θορύβους. Τα μωρά είναι επίσης εντυπωσιακά αν δεν αναζητούν πηγές θορύβου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να διευκρινιστεί εάν απαιτείται ακουστικό παιδιών. Οι δοκιμές ακοής διεξάγονται γρήγορα και ανώδυνα με τη μορφή προβολών ακρόασης για διάγνωση. Εδώ, τόσο ο τύπος όσο και οι βαθμοί απώλειας ακοής είναι αποφασισμένοι να αντλούν κατάλληλες παρεμβάσεις με τις οποίες υποστηρίζεται η ακρόαση και εγγυημένη άνεση.

Ακουστικά για παιδιά

Γενικά, συνιστώνται για παιδιά και εφήβους ηλικίας κάτω των 16 ετών. Αυτά είναι δυνατά χτισμένα, σκόνη και ανθεκτικό στο νερό, καθώς και με ακρίβεια, προκειμένου να αντέχουν την έντονη σωματική δραστηριότητα των νέων μεταφορέων. Ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών χρωμάτων συμβάλλει στην αύξηση της αίσθησης -καλής εμπειρίας. Στην καλύτερη περίπτωση, μια οθόνη κατάστασης συνδέεται επίσης στη συσκευή για απλοποιημένη λειτουργία εκ μέρους των γονέων.

Οι ανάγκες ακοής αλλάζουν με το σχολείο στο σχολείο, καθώς η κατανόηση της γλώσσας σε διαφορετικά περιβάλλοντα ακοής πρέπει να είναι εγγυημένη προκειμένου να εξασφαλιστεί η ολιστική συμμετοχή στο διαδραστικό περιβάλλον μέσα και εκτός του σχολείου. Τα βοηθήματα ακοής των παιδιών πρέπει να πείσουν τόσο στην τάξη όσο και στο σχολείο και να επιτρέψουν την επιτυχημένη μάθηση καθώς και την καθιέρωση επαφών. Στον σχολικό τομέα, πρόσθετα αξεσουάρ μπορούν επιπλέον να αυξήσουν την ανεξαρτησία και την ευελιξία του παιδιού.

Βοηθήματα ακοής αγωγιμότητας οστών για παιδιά

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσαρμογή ενός συμβατικού ακουστικού HDO, τα βοηθήματα ακοής αγωγιμότητας των οστών είναι ένας άλλος τρόπος για να ακούσετε τα παιδιά. Αφενός, οι συσκευές αγωγιμότητας των οστών είναι διαθέσιμες για να κολλήσουν. Με αυτά, ένας προσαρμογέας κόλλας συνδέεται με το δέρμα πίσω από το αυτί, στο οποίο συνδέεται ένας επεξεργαστής ήχου. Ούτε μια λειτουργία απαιτείται για αυτή τη μορφή ούτε αυξάνεται ο κίνδυνος παραμόρφωσης του κρανίου. Από την άλλη πλευρά, τα παιδιά χρησιμοποιούνται συχνά σε παιδιά, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι είναι φιλικά προς το παιδικό παιχνίδι και όταν μετακινούνται. Ωστόσο, πρέπει να αποφευχθεί ένας χρόνος γιορτής για πολύ καιρό για να αποφευχθεί τα σημεία πίεσης.

εμφύτευμα Cochlea σε παιδιά

Παρά το μάλλον σπάνιο περιστατικό, τα εμφυτεύματα Cochlea χρησιμοποιούνται επίσης ως λύση ακοής για παιδιά, υπό την προϋπόθεση ότι ορισμένες περιοχές του αυτιού είναι ήδη πολύ κατεστραμμένες ή Αυτό που φορούσε συμβατικό ακουστικό δεν είναι δυνατό για άλλους λόγους. Τα εμφυτεύματα κοχλίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και αν τα κύτταρα τρίχας ή τα εσωτερικά αυτιά είναι κατεστραμμένα. Η τοποθέτηση του εμφυτεύματος συνιστάται ακόμη και σε νεαρή ηλικία, καθώς οι προοπτικές για την εκμάθηση μιας σταθερής ακοής και μιας τυποποιημένης ανάπτυξης παιδιών είναι τόσο ελπιδοφόρα. Ωστόσο, αυτή είναι μια μη αμελητέα χειρουργική παρέμβαση στην οποία μπορούν να εμφανιστούν επιπλοκές και οι οποίες θα πρέπει επομένως να εξεταστούν προσεκτικά.

Διαφορά μεταξύ παιδικών και ενηλίκων μοντέλων

Τεχνικά, τα ακουστικά βοηθήματα για παιδιά και ενήλικες είναι πολύ παρόμοια, με τα βοηθήματα ακοής των παιδιών έχουν απλοποιήσει τη λειτουργία. Λόγω της πιο έντονης κίνησης και κατά συνέπεια, τα ακουστικά βοηθήματα για τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ισχυρά και ενάντια στο νερό και τη σκόνη. Οι διαφημίσεις LED απλοποιούν επίσης τη λειτουργία για τους γονείς και προωθούν την ευκαιρία να αναλάβουν την ευθύνη των παιδιών. Μια άλλη διάκριση παρουσιάζεται στο σχεδιασμό: τα ακουστικά των παιδιών μπορούν συνήθως να επιλεγούν από μια πολύχρωμη παλέτα χρωμάτων προκειμένου να αυξηθεί η αποδοχή εντός της ηλικιακής ομάδας και να προστατεύσει το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών από υποαλλεργικά υλικά. Τελικά, μια κλειδαριά παιδιού είναι κοινή για το χώρο της μπαταρίας.

Κόστος ακοής παιδιών

Το κόστος για τα ακουστικά των παιδιών ποικίλλει έντονα ανάλογα με το μοντέλο και το φάσμα των λειτουργιών. Μπορεί γρήγορα να αναμένεται με τιμή άνω των € 700 ανά αυτί. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι νόμιμοι ασφαλιστές υγείας αναλαμβάνουν ποσό ύψους έως και 786,86 ευρώ ανά αυτί, μερικές φορές υπάρχει επίσης μια ολιστική παραδοχή του κόστους. Είναι καλύτερο να μάθετε πιο άμεσα από την ασφαλιστική σας εταιρεία υγείας στα ποσά μεταφοράς κόστους.

Ακουστικιστές ακοής για παιδιά

Εάν υποψιάζεστε τη μείωση της ακοής στο παιδί σας, θα πρέπει να δείτε έναν γιατρό το συντομότερο δυνατό για να επιτύχετε βεβαιότητα. Εάν επιβεβαιωθεί η υποψία, πρέπει να αντιμετωπιστεί η προσφορά με κατάλληλα βοηθήματα ακοής. Για την επιλογή, την προσαρμογή και τον καθορισμό βοηθημάτων ακοής σε παιδιά, pedacouticistics . Οι επαγγελματίες της ακοής που ειδικεύονται σε παιδιά και νέους έχουν γνώση των οργάνων ακοής του παιδιού και της πορείας ανάπτυξης και θεραπείας με ενσυναίσθηση και φιλικό προς το παιδί. Αξίζει να αναζητήσετε ένα pedacle κοντά, για το οποίο τόσο εσείς όσο και το παιδί σας έχετε εμπιστοσύνη, επειδή λόγω της συνεχούς ανάπτυξης, οι συχνές επισκέψεις στον ειδικό οφείλονται.