Mitteltonschwerhörigkeit: Ursachen, Symptome, Behandlung

ακρόαση μεσαίου τόνου: Ορισμός

Μια υπο -μορφή της αισθητηριακής απώλειας ακοής αποτελεί την απώλεια ακοής μεσαίας ακοής. Ενώ το εύρος συχνοτήτων είναι συνήθως πιο ευαίσθητο στην ακρόαση, υπάρχει απώλεια ακοής στην απώλεια ακοής ενδιάμεσης τόνου σε αυτόν τον τομέα. Εάν εμφανιστεί σε συνδυασμό με απώλεια ακοής υψηλής ήχου ή χαμηλής ακτινοβολίας, υπάρχει απώλεια ακοής της ευρυζωνικής ζώνης. Ένας συνδυασμός απώλειας ακοής συμβαίνει συνήθως με την αυξανόμενη ηλικία.

Αιτίες απώλειας ακοής

Η εμφάνιση μιας μέσης απώλειας ακοής προκύπτει από προβλήματα στο εσωτερικό αυτί, πιο συγκεκριμένα στο σαλιγκάρι ήχου (κοχλία). Έτσι, ο τύπος της καρδιάς είναι ένα από τα ακρόαση εσωτερικής ακρόασης . Στη μέση περιοχή του σαλιγκαριού ήχου, τα αισθητήρια κύτταρα των μαλλιών πεθαίνουν από την απώλεια ακοής, η οποία ενεργοποιεί τα συμπτώματα. Η ακρόαση μεσαίας τόνου οφείλεται σε διαδικασίες κληρονομιάς που δικαιολογούν την πρώιμη εμφάνιση και τη συνεχή υποβάθμιση της απώλειας ακοής.

Συμπτώματα: Αναγνωρίστε την απώλεια ακοής Mid -there

Τα συμπτώματα που μιλούν για ακρόαση μεσαίας ακρόασης είναι σαφή στην καθημερινή επικοινωνία σχετικά γρήγορα. Αυτοί που επηρεάζονται όλο και πιο δύσκολο να κατανοήσουν τη γλώσσα , ακόμη και χωρίς θόρυβο φόντου. Τα συμπτώματα δεν αναφέρονται σε βάθος και υψηλούς τόνους, αυτά μπορούν να ακουστούν. Η ακρόαση μεσαίας τόνου μπορεί να αναπτυχθεί λόγω της συνεχούς υποβάθμισης μέχρι το έως την κώφωση που συνορεύει με την απώλεια ακοής. Κατά κανόνα, και τα δύο αυτιά επηρεάζονται εξίσου.

Διάγνωση: Πώς διαγνωστεί μια απώλεια ακοής;

Για μια ουσιαστική διάγνωση, χρησιμοποιούνται τόσο οι φακοί όσο και οι υποκειμενικές δοκιμές. Το τελευταίο μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εάν οι ασθενείς είναι σε θέση να δώσουν ανατροφοδότηση για να ακούσουν. Κατά συνέπεια, δεν είναι πολύ κατάλληλα για παιδιά και μωρά. Οι αντικειμενικές δοκιμές καθορίζουν το grad και την προέλευση της βλάβης της ακοής. Η δημιουργία ενός ακουστικού παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις επηρεασμένες σειρές συχνοτήτων.

ακρόαση μεσαίου τόνου Audiogram

Στο ακουστικό, μπορεί να φανεί ότι ο ασθενής στις υψηλές και βαθιές καταγραφές της κλίμακας συχνοτήτων έχει επαρκή ακοή. Στο τμήμα μεσαίου τόνου, από την άλλη πλευρά, οι σαφείς διαταραχές μπορούν να παρατηρηθούν με βάση τα απόβλητα των καμπυλών. Επομένως, το ακουσιακό μπορεί να σχεδιαστεί με την απώλεια ακοής μεσαίας ακοής.

θεραπεία Μια απώλεια ακοής μεσαίας ίδρυμα

Δεν είναι θεραπευτικό . Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός ότι υπάρχει εκφυλισμός των αισθητήριων κυττάρων των μαλλιών, κάτι που είναι ανεπανόρθωτο. Επίσης, δεν μπορεί να αποφευχθεί να ακούει τα μέσα -θεωρητικά, όπως συμβαίνει με την πλειονότητα των άλλων τύπων απώλειας ακοής. Με τη βοήθεια βοηθήματα ακοής , ωστόσο, μπορεί να επιτευχθεί βελτίωση στα συμπτώματα: τα ακουστικά βοηθήματα ενισχύουν το εύρος συχνοτήτων και έτσι επιτρέπουν την κατανόηση της καθημερινής γλώσσας.