Otoplastiken Erfahrungen und Wissenswertes

διαβατήρια αυτιών και ωττοπλάσματα στα σύγχρονα ακουστικά βοηθήματα

Στον σημερινό κόσμο, ένα σύγχρονο ακουστικό δεν είναι μόνο πολύ ελαφρύ και μικρό, αλλά και μια τεράστια απόδοση. Οι σύγχρονες τεχνολογίες καθιστούν δυνατή τη βελτιστοποίηση της ακοής σας χρησιμοποιώντας το ακουστικό. Όσο περαιτέρω εκμεταλλεύεστε τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, τόσο καλύτερη θα είναι η εντύπωση ακρόασης τελικά. Ο αποφασιστικός παράγοντας είναι φυσικά η δύναμη της μείωσης της ακοής σας αφενός, και από την άλλη πλευρά και το μοντέλο ακουστικής. Τα ωττοπλάσματα χρησιμοποιούνται για βοηθήματα ακοής HDO.

Τι είναι η Otoplasty;

Otoplastics δεν είναι τίποτα περισσότερο από την άμεση σύνδεση μεταξύ του αυτιού σας και του ακουστικού. Αυτά τα ωτοπλάσματα συνδέονται είτε απευθείας με τον ήχο ή σταθερά στο περίβλημα.

Τα ωττοπλάσματα εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφαλή κατοχή του ακουστικού σας μέσα στο αυτί. Σε περίπτωση που έχετε μια υψηλή απώλεια ακοής, αυτό θα ευνοήσει σημαντικά το αποτέλεσμα ενίσχυσης.

Συνοψίσαμε αυτόν τον οδηγό για εσάς, στον οποίο μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ωτοπλαστική. Οι ειδικοί μας για ακουστικά βοηθήματα είναι πολύ χαρούμενοι που σας παρέχουν μη δέσμευση και δωρεάν στο τηλέφωνο. Με εμάς λαμβάνετε συστάσεις και ατομικές συμβουλές για το τέλειο ακουστικό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κυριαρχήσετε σε όλες τις καταστάσεις ακοής τέλεια στο μέλλον. Κατόπιν αιτήματος, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τους επαγγελματίες της ακοής μας απευθείας στο τηλέφωνο.

Το ατομικό σας αποξένωση

Η απώλεια ακοής σας είναι ατομική και το εσωτερικό σας αυτί με το κανάλι του αυτιού είναι τόσο αδιαμφισβήτητο όσο το δακτυλικό αποτύπωμα σας. Αυτό σημαίνει ότι η κατάστασή σας είναι μοναδική και πρέπει να εξεταστεί και να αξιολογηθεί ανάλογα. Γνωρίζατε ότι το εσωτερικό σας αυτί ή το κανάλι του αυτιού σας είναι τόσο μοναδικό; Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε πρώτα μια ακριβή εντύπωση των καναλιών σας, έτσι ώστε η ωτοπλαστική να βρουν τη βέλτιστη συγκράτηση στα αυτιά σας.

Προκειμένου να μπορέσετε να κατασκευάσετε την ωτοπλαστική μεμονωμένα για το μελλοντικό σας ακουστικό, ο ακουστικός παίρνει μια SO -αποκαλούμενη εντύπωση. Μόνο με βάση αυτό μπορεί μια ωτοπλαστική προσαρμοσμένη στο κανάλι του αυτιού σας, το οποίο στη συνέχεια ταιριάζει πραγματικά τέλεια στο αυτί σας.

Η δημιουργία των otoplastics είναι χειροποίητη. Ο ακουστικός εισάγει μια μάζα σιλικόνης στο τμήμα του καναλιού του, στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η ωτραλαστική. Η μάζα σιλικόνης σκληραίνει στο αυτί και έτσι ο ακουστικός λαμβάνει μια ακριβή εντύπωση του καναλιού σας με αυτή την εντύπωση. Με το ευαίσθητο δέρμα μέσα στο αυτί σας, ωστόσο, το υλικό δεν έρχεται σε επαφή. Οι ακουστικοί μας εργάζονται τόσο προσεκτικά και συνήθως ότι η διαδικασία είναι εντελώς αβλαβής και ανώδυνη γι 'αυτούς. Με βάση τη μείωση, είναι τότε δυνατό να χάσετε όλες τις λεπτομέρειες του καναλιού σας. Το σωστό σχήμα μετράει εδώ, γιατί διαφορετικά το ακουστικό σας δεν θα παραμείνει εκεί που πρέπει να είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ωτοπλαστική γίνεται σε ειδικό εργαστήριο.

Μέγιστη άνεση όταν φοράτε ακουστικό

Otoplastics είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη ή άλλα πλαστικά όπως το ακρυλικό. Ο καθοριστικός παράγοντας είναι η φύση αφενός, και από την άλλη πλευρά η ευαισθησία του καναλιού σας. Οι ιδιότητες του υλικού είναι διαφορετικές, το ίδιο ισχύει για το βαθμό σκληρότητας.

σκληρό ή μαλακό;

Κατά κανόνα, η ωτοπλαστική παραμένει στο κανάλι του αυτιού σας για αρκετές ώρες την ημέρα. Προκειμένου να γίνει η ωτοπλαστική όσο το δυνατόν πιο αξιοσημείωτη, χρησιμοποιούνται τόσο μαλακά όσο και σκληρά υλικά.

Μερικές φορές συμβαίνει ότι προκαλούν αλλεργίες που χρησιμοποιούνται για τα ωττοπλάσματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ωτοπλάστεες μπορούν ακόμη και να είναι επιχρυσωμένες ή τζάμι. Ως αποτέλεσμα, δεν δίνεται άμεση επαφή του δέρματος με το πλαστικό. Το Thermotec και το Neuacryl χρησιμοποιούνται επίσης συχνά ως πλαστικά χωρίς αλλεργιογόνα.

Οι σημαντικότερες ιδιότητες των διαβατηρίων αυτιών για ακουστικά βοηθήματα είναι:

  • υψηλή ανθεκτικότητα
  • Ανοχή του δέρματος
  • Fit

Προστασία ακοής otoplasty

Γνωρίζατε ότι τα ωττοπλάσματα έχουν μια άλλη επιλογή; Μπορούν επίσης να φορεθούν ως ατομική προστασία ακοής. Υπάρχουν ακόμη και ειδικά ακουστικά που χρησιμεύουν ως προστασία ακοής αφενός και από την άλλη πλευρά χρησιμοποιούνται για την προώθηση ήχου.

Otoplastics χρησιμοποιούνται επίσης ως ατομική προστασία για ακοή, επειδή προσφέρουν καλύτερη φθορά άνεση από τα συνηθισμένα ωτοασπίδες. Επιπλέον, το προστατευτικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο.

Ειδικά επαγγελματίες μουσικοί, μουσικοί και άλλες επαγγελματικές ομάδες που πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσουν τους ήχους και τη γλώσσα, χρησιμοποιούν κυρίως αυτή την ατομική προστασία για ακρόαση.

Otoplastics δεν παραποιούν τον ήχο και τις συχνότητες της γλώσσας και της μουσικής, κάτι που δυστυχώς συμβαίνει συχνά με απλά υλικά.

Επίσης, πολλοί συντονιστές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, τα ακουστικά εκτιμούν ως ωτοπλαστικές, καθώς και τις δυνάμεις ασφαλείας και τους δημοσιογράφους. Έτσι είναι ευκολότερο για σας να ακούσετε και να κατανοείτε τη γλώσσα παρά τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Η τιμή για τέτοια ωτοπλάσματα βασίζεται επίσης στον τομέα της εφαρμογής και η τιμολόγηση εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από το υλικό.