Pädakustiker: Hörakustik für Kinder und Jugendliche | MySecondEar

Η παιδεραστία είναι μια υπο -ακουστική ακουστική που επικεντρώνεται στην ακοή της φροντίδας των παιδιών. Από τα 1000 παιδιά, ένα ή δύο παιδιά ακούγονται ήδη κατά τη γέννηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον κίνδυνο για την προσωπική και γλωσσική ανάπτυξη του παιδιού, γι 'αυτό και μια πρώιμη, ενεργή προώθηση ακοής είναι σημαντική για την πρόληψη προβλημάτων ανάπτυξης γλωσσών. Η ακρόαση ακουστικής, η οποία ειδικεύεται στη θεραπεία των παιδιών που έχουν ακοή, ονομάζονται παιδεραστές. Εκτός από τη γνώση των ειδικών χαρακτηριστικών της ακρόασης των παιδιών και των βρεφών, ο επαγγελματικός τομέας της παιχαστικής απαιτεί ιδιαίτερα ευαισθησία στην αντιμετώπιση των ασθενών του παιδιού και των γονέων τους.

Προαπαιτούμενα και περαιτέρω κατάρτιση ως pedacle

Για να περάσετε περαιτέρω κατάρτιση από τον επαγγελματία ακοής σε ένα pedacle, απαιτείται τριών ετών επαγγελματικής εμπειρίας ή ακρόασης ακουστικού πρωταθλήματος. Οι «παιδεραστές» δεν είναι ακόμη προστατευμένος όρος, οπότε οι ακουστικοί ακροατές μπορούν επίσης να αποκαλούν τον εαυτό τους παιδεραστές χωρίς περαιτέρω εκπαίδευση. Η περαιτέρω κατάρτιση περιλαμβάνει τόσο θεωρητικό όσο και νομικό και πρακτικό περιεχόμενο, το οποίο, αφενός, περιλαμβάνει ιατρικές γνώσεις για παιδική ακοή και ανάπτυξη γλωσσών, αφετέρου, πρακτική γνώση εφαρμογών για τη μέτρηση της ακοής Προσαρμογή απώλειας και ακοής σε παιδιά.

Επιπλέον, πρέπει να μάθουν τις ικανότητες αντιμετώπισης και επικοινωνίας με τους ασθενείς των παιδιών καθώς και την απαραίτητη ευαισθησία για τη συμμετοχή των γονέων. Αυτά τα συστατικά συζητούνται ως μέρος ενός παιδαγωγικού μπλοκ μάθησης. Μια ολιστική άποψη του παιδιού προορίζεται μέσα στη θεραπεία, στην οποία είναι πιθανή συνοδευτική, για παράδειγμα λογοθεραπεία, περιλαμβάνονται επιλογές θεραπείας. Για το σκοπό αυτό απαιτείται η γνώση περαιτέρω μέτρων θεραπείας, υποστηρίζοντας την ψυχολογική γνώση εκτός από τις ευαίσθητες συμβουλές. Μια επιτυχημένη εξέταση των παιδιών είναι δυνατή μόνο εάν η απαραίτητη εξειδικευμένη γνώση συμπληρωθεί με φιλικό προς το παιδί υλικό εργασίας.

Pedacoustics Βρείτε

Μπορεί να υποτεθεί ότι οι ακουστικοί ακροατές, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί ως παιδεραστής, έχουν την απαραίτητη ικανότητα για τη θεραπεία των βρεφών και των παιδιών μέχρι την ηλικία των 17 ετών. Κατά την επιλογή του κατάλληλου ακουστικού, η γεωγραφική θέση είναι ένας έγκυρος παράγοντας λήψης αποφάσεων. Δεδομένου ότι πρέπει να αναμένονται σχετικά συχνές επισκέψεις, θα πρέπει να επιτευχθεί η πεντικαστική με χαμηλό χρόνο οδήγησης, αν είναι δυνατόν. Ωστόσο, είναι πολύ πιο σημαντικό το παιδί και οι γονείς να αισθάνονται σε καλά χέρια και ότι μια βάση εμπιστοσύνης μπορεί να δημιουργηθεί για τη θεραπεία. Ένα καλό συναίσθημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την ευημερία του παιδιού και έχει θετική επίδραση στη διαδικασία θεραπείας.

απώλεια ακοής σε παιδιά

Ένα ή δύο από τα 1000 παιδιά ακούγονται κατά τη γέννηση. Διαφορετικά σημάδια μπορούν να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη μείωση της ακοής στα παιδιά:

  • Λείπει προσπάθειες να μιμηθούν τους προφορικούς
  • Απενεργοποίηση σε θόρυβο ή μουσική
  • Ισχυρή συγκέντρωση κατά την ακρόαση
  • πολύ δυνατή ομιλία
  • Λείπει αντίδραση όταν απευθύνεται στο παιδί

Οι ενεργοποιητές είναι ποικίλοι και κυμαίνονται από τις ασθένειες της μητέρας (π.χ. τοξοπλάσμωση, κυτταρομεγαλία, ερυθρά) σε επιπλοκές κατά τη γέννηση (π.χ. έλλειψη οξυγόνου) σε προβλήματα οδοντοφυΐας (π.χ. Τα γενετικά ελαττώματα μπορούν επίσης να αυξήσουν την πιθανότητα καθολικής απώλειας ακοής. Στην παιδική ηλικία, οι λοιμώξεις του μέσου αυτιού ή ο υπερβολικός θόρυβος αντιπροσωπεύουν περαιτέρω παράγοντες κινδύνου για ζημιές ακοής.

Για τον πρώιμο προσδιορισμό των προβλημάτων ακοής, όλες οι δοκιμές που ανήκουν στην παιδεραστία θα πρέπει να γίνονται αντιληπτές στις εξετάσεις U3 έως U8. Αυτά συνήθως αναλαμβάνονται από την ασφαλιστική εταιρεία υγείας. Η έγκαιρη αποφασιστικότητα μπορεί να συμβάλει στην επιτυχία της ακρόασης της ακοής και ενδεχομένως αρνητικών επιρροών στην (γλωσσική) ανάπτυξη του παιδιού.

ακουστικά για παιδιά

Με τη βοήθεια του παιδερατικού, κατάλληλου βοηθήματα ακοής για τους ασθενείς του παιδιού επιλέγονται και προσαρμόστηκαν. Οι συσκευές διαφέρουν από τις συσκευές ενηλίκων σε σχήμα, χρώμα και εξοπλισμό. Για τα παιδιά, δεν υπάρχουν βοηθήματα ακοής IDO για τα παιδιά λόγω του μικρού χώρου. Από την άποψη του χρώματος, από την άλλη πλευρά, το φάσμα επεκτείνεται: μια σειρά από φωτεινά χρώματα είναι διαθέσιμη για να έχει ιδιαίτερα ελκυστική επίδραση στους νέους μεταφορείς. Έτσι, η ζημιά ακοής δεν εμποδίζει το παιχνίδι του παιδιού, τα ακουστικά των παιδιών είναι ανθεκτικά, ανθεκτικά σε σκόνη και αδιάβροχα. Πρόσθετα αξεσουάρ διασφαλίζουν επίσης ότι η εξασφάλιση που σας εμποδίζει να χάσετε.