Power Hörgeräte: Beste Hörgeräte für hochgradig Schwerhörige

Βοηθήματα ακοής ισχύος: Καλύτερα βοηθήματα ακοής για εξαιρετικά μειωμένη ακοή

Τα βοηθήματα ακοής ισχύος είναι ένας ειδικός τύπος βοηθημάτων ακοής που αναπτύχθηκαν για άτομα με σοβαρή απώλεια ακοής. Σε αντίθεση με τα τακτικά βοηθήματα ακοής, τα οποία είναι κυρίως κατάλληλα για άτομα με ελαφριά έως μέση απώλεια ακοής, τα ακουστικά ενέργειας προσφέρουν πολύ μεγαλύτερες επιδόσεις και επομένως μπορούν επίσης να κάνουν σημαντική βελτίωση στην ακοή.

Τα βοηθήματα ακοής ισχύος είναι συνήθως μεγαλύτερα από τα κανονικά βοηθήματα ακοής και έχουν επίσης υψηλότερη απόδοση προκειμένου να ικανοποιηθούν οι αυξημένες απαιτήσεις σε περίπτωση σοβαρής απώλειας ακοής. Έχουν ειδικές τεχνολογίες, όπως κατευθυντικότητες που διευκολύνουν τη κατανόηση της γλώσσας σε δυνατά περιβάλλοντα και προσαρμοστική μείωση του θορύβου που ελαχιστοποιούν τον ενοχλητικό θόρυβο του φόντου.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των βοηθημάτων ακοής ισχύος είναι η ικανότητά τους να αυξάνουν πολύ ήσυχους θορύβους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα με σοβαρή απώλεια ακοής, καθώς συχνά δυσκολεύονται να αντιληφθούν τους ήσυχους θορύβους, όπως ο ψίθυρος ενός ατόμου ή να χτυπήσουν ένα ρολόι. Τα βοηθήματα ακοής ισχύος διαθέτουν ειδικά συστήματα ενίσχυσης που καθιστούν δυνατή τη σημαντική αύξηση πολύ ήσυχων θορύβων, ώστε να είναι ευκολότερο να ακούσουν για τον φορέα του ακουστικού.

Τα βοηθήματα ακοής ισχύος είναι επίσης σε θέση να βελτιώσουν την αίσθηση της ακοής σε διάφορες περιοχές συχνότητας. Έχουν ειδικά συστήματα ισοσταθμιστή που καθιστούν δυνατή τη βελτίωση της αίσθησης ακοής σε ορισμένες περιοχές συχνότητας για να βελτιωθεί η κατανόηση των συζητήσεων και άλλων ακουστικών σημάτων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα βοηθήματα ακοής ενέργειας δεν είναι κατάλληλα για όλους και ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν επίσης να έχουν παρενέργειες. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι μπορούν να έχουν προβλήματα να συνηθίσουν στους αυξημένους θορύβους.

Επομένως, είναι σημαντικό να ενημερωθείτε διεξοδικά από έναν ακουστικό ακουστικό ακουστικό πριν επιλέξετε ένα ακουστικό ισχύος. Οι τακτικοί έλεγχοι και οι προσαρμογές στο ακουστικό είναι επίσης σημαντικές για να διασφαλιστεί ότι λειτουργεί βέλτιστα για εσάς.

Τρέχοντα μοντέλα βοήθειας ακοής

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, τα βοηθήματα ακοής ενέργειας αποτελούν πολύτιμη υποστήριξη για άτομα με σοβαρή απώλεια ακοής και μπορούν να σας βοηθήσουν να ακούσετε καλύτερα και επομένως καλύτερα να κατανοήσετε. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στη μείωση της απομόνωσης των ατόμων ακοής και να τους επιτρέψετε να ζήσουν πιο ενεργά και αυτο -καθορισμένα.