Telefonspule Hörgerät: Alles was Sie wissen müssen | MySecondEar

Τηλεφωνικό βοηθητικό βοήθημα πηνίου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το T-Coil, επίσης γνωστό ως πηνίο επαγωγής ή τηλεφωνικό πηνίο, είναι ένα μικρό κομμάτι μετάλλου που είναι στενά τυλιγμένο με χαλκό και μπορεί να λάβει και να καθοδηγήσει τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Το τηλεφωνικό πηνίο έχει το όνομά του από την αρχική λειτουργία για να διευκολύνει τις κλήσεις. Το T-Coil μετατρέπει τη μαγνητική ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια, η οποία στη συνέχεια ενισχύεται σε ένα σήμα αναπαραγωγής υψηλής ποιότητας με ακουστικό ή εμφύτευμα κοχλίας

Ένα επαγωγικό σύστημα ακοής είναι ένας τρόπος για να μεταφέρετε σήματα ασύρματα σε ακοή βοηθήματα ή εμφυτεύματα κοχλία. Ένα τέτοιο σύστημα αποτελείται από ένα σύστημα επαγωγής που τοποθετείται στο πάτωμα ή στον τοίχο. Αυτός ο βρόχος λειτουργεί από έναν ειδικό ενισχυτή, τον οδηγό SO -Called Loop. Ο οδηγός βρόχου τροφοδοτείται με τα επιθυμητά σήματα όπως η γλώσσα, η μουσική ή οι ανακοινώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ένα μαγνητικό πεδίο δημιουργείται μέσα στον βρόχο επαγωγής. Εάν ένα δεύτερο σύρμα εισάγεται σε αυτό το μαγνητικό πεδίο, αυτό το καλώδιο "προκαλεί" μια τάση που αντιστοιχεί στο αρχικό σήμα και μπορεί να ληφθεί από άλλες συσκευές.

Το T-Coil μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα επαγωγικά συστήματα ακοής. Τα σήματα που μεταδίδονται μέσω των επαγωγικών συστημάτων ακοής μπορούν να ληφθούν από το T-Coil στο ακουστικό βοήθημα ή το εμφύτευμα κοχλίας και έτσι το ενίσχυαν σε ένα σήμα αναπαραγωγής υψηλής ποιότητας. Αυτό φτάνει στη συνέχεια στο άτομο που ενδιαφέρει χωρίς παρακάμψεις, γεγονός που εγγυάται την αντήχηση και τη μετάδοση χαμηλής υποδομής στο αυτί.

Υπάρχουν διάφορες καθημερινές καταστάσεις στις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί το τηλεφωνικό πηνίο. Όλο και περισσότερα δημόσια κτίρια εγκαθιστούν επαγωγικά συστήματα ακοής. Πριν από ένα συμβάν, θα πρέπει πάντα να ρωτηθεί αν τα κατάλληλα συστήματα ακρόασης είναι διαθέσιμα και ενεργοποιημένα έτσι ώστε το τηλεφωνικό πηνίο να μπορεί να αυξήσει τα ακουστικά σήματα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο ακουστικό ή το εμφύτευμα Cochlea. Οι συναυλίες, το θέατρο, οι επισκέψεις κινηματογράφου και άλλες εμπειρίες γίνονται εντελώς ακουστικά αντιληπτές. Επιπλέον, οι ενοχλητικοί διαταραγμένοι παράγοντες, όπως η κακή ακουστική του δωματίου, ο δυνατός θόρυβος ή η μεγάλη απόσταση από το σήμα εξόδου, είναι υγρά.

Συνοπτικά, μπορεί κανείς να πει ότι το T-πηνίο ή το τηλεφωνικό πηνίο σε συνδυασμό με τα επαγωγικά συστήματα ακοής προσφέρει μια πολύ χρήσιμη ευκαιρία για άτομα με προβλήματα ακοής, προκειμένου να μπορούν να αντιλαμβάνονται τα ακουστικά σήματα πιο καθαρά και περισσότερα προβλήματα. Τα επαγωγικά συστήματα ακοής εγκαθίστανται σε όλο και περισσότερα δημόσια κτίρια και επιτρέπουν την καλύτερη μετάδοση της γλώσσας, της μουσικής και άλλων πηγών ήχου.