Κόστος αποστολής & amp; Χρόνοι παράδοσης

βοηθήματα ακοής σας αποστέλλονται δωρεάν στην Ευρώπη. Τα αξεσουάρ και οι μπαταρίες ακοής είναι επίσης απαλλαγμένα από αποστολή από αξία παραγγελίας τουλάχιστον € 49 (€ 99 εκτός της Γερμανίας και € 149 στην Ελβετία). Τα έξοδα αποστολής € 4,90 (€ 9,90 εκτός της Γερμανίας) ισχύουν κάτω από μια αξία παραγγελίας € 49.

Στο πλαίσιο της ΕΕ στέλνουμε πακέτα με τον συνεργάτη αποστολής DHL. Μόλις το πακέτο μας έχει παραδοθεί στον συνεργάτη μας, θα λάβετε μια επιβεβαίωση αποστολής από εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στο email υπάρχει ο αριθμός αποστολής (ID) και ένας σύνδεσμος με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία.

Εδώ είναι η παρακολούθηση του dhl & gt; /A>

Οι παραγγελίες για τους διεθνείς πελάτες μας (εκτός της ΕΕ) αποστέλλονται από την υπηρεσία DHL Express έτσι ώστε το πακέτο σας να φτάσει εντός 2-5 ημερών (λόγω των τρέχουσας δυσκολίας παράδοσης, ορισμένα προϊόντα μπορούν να εμφανιστούν σε μεγαλύτερους χρόνους παράδοσης).

Για παραγγελίες στην τρίτη χώρα, παρουσιάζουμε ΦΠΑ/διεύθυνσης στο τιμολόγιο.

χρόνοι παράδοσης

Βασικά διαφοροποιούμε τα ακουστικά βοηθήματα και τα αξεσουάρ ή τα ανταλλακτικά. Για τα βοηθήματα ακοής, ο χρόνος παράδοσης είναι σήμερα περίπου 14-21 ημέρες ανάλογα με τον κατασκευαστή και την ασφάλιση υγείας. Στην περίπτωση αξεσουάρ και ανταλλακτικών, ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε περίπου 2-4 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, εάν το επιθυμητό στοιχείο δεν είναι σε απόθεμα, αυτό μπορεί να αυξήσει τον χρόνο παράδοσης σε περίπου 7-10 εργάσιμες ημέρες.

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης των ακοής εξαρτάται επίσης από το αν είναι νομικά ή ιδιωτικά ασφαλισμένοι. Η υποστήριξη πελατών μας θα χαρούμε να το εξηγήσει πιο στενά. Μπορείτε να φτάσετε σε αυτό το 49 3080 6040 (Γερμανία), +43 720 816056 (Αυστρία) ή +41 43508 46 42 (Ελβετία)

Πώς παίρνετε τον λογαριασμό σας;

Το τιμολόγιο για την παραγγελία σας θα συμπεριληφθεί στο πακέτο σας. Εάν δεν μπορείτε πλέον να βρείτε το τιμολόγιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας στο service@mysecontear.de . Θα χαρούμε να σας στείλουμε το τιμολόγιο μέσω email.